Lo esencial es invisible a los ojos

Lo esencial es invisible a los ojos

miércoles, 11 de marzo de 2015

ASDIVI

ASDIVI (Associació per la Integració de Persones amb Discapacitat de Viladecans)
És tracta d'una entitat que acull a tota la població a partir dels 3 anys amb algun tipus de discapacitat ja sigui sensorial, física o motora. 

És una associació sense ànim de lucre que vetlla pels interessos de les persones amb discapacitat, i els de les seves famílies. El finançament de les activitats que porten a terme és possible gràcies a les subvencions de l’Ajuntament de Viladecans i d’altres administracions i fundacions. Evidentment també compten amb una bona part de finançament propi:  les aportacions dels socis i participants, mitjançant la quota anual de soci o el pagament de les quotes per activitat. El que és cert és que no podríen funcionar sense el treball i la dedicació desinteressada de tot un grup de voluntaris: membres de la Junta Directiva, col·laboradors i monitors.

A ASDIVI es poden realitzar diverses activitats pensades per a què els infants, joves i adults discapacitats de Viladecans gaudeixin d’un desenvolupament personal més harmònic i equilibrat: Esplai, piscina, bàsquet… Així mateix per a què les seves famílies frueixin de cert suport físic i emocional: ioga, excursions… També s’hi ofereixen algunes activitats: Parèntesi de Joc i de Lleure, Espai Jove, assessorament i acollida de pares novells… 


Resultado de imagen de asdivi




Resultado de imagen de asdivi

No hay comentarios:

Publicar un comentario